Vluchtelingen


mensenrechten.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vluchtelingen
Amnesty
Vluchtelingen en asielzoekers, amnesty's inzet
http://www.amnesty.nl/mensenrechten/encyclopedie/vluchtelingen-en-asielzoekers-amnestys-inzet

Ifmsa
Ifmsa
http://www.ifmsa.nl/vereniging/werkgroepen/scorp.html

Igniswebmagazine
Mensenrechten voor vluchtelingen? | ignis webmagazine. meer en meer worden asielzoekers door rijke europese landen aan hun lot overgelaten. op de internationale dag van de rechten van de mens vraagt het vluchtelingenwerk van de jezu√Įeten jrs aandacht voor de rechten van de vluchteling.
http://www.igniswebmagazine.nl/artikel/176/Mensenrechten-voor-vluchtelingen

Occupydenhaag
Occupydenhaag
http://www.occupydenhaag.org/tag/geen-mensenrechten-voor-vluchtelingen

Raadvankerken
Raad van kerken in nederland - mensenrechten vluchteling
http://www.raadvankerken.nl/pagina/2154/mensenrechten_vluchteling

Smvi
Vluchtelingen | stichting mensenrechten vrienden
http://www.smvi.nl/vluchtelingen

Uaf
Uaf - actueel
http://www.uaf.nl/actueel

Vluchtelingenwerk
Standpunt over mensenrechten - vluchtelingenwerk nederland. een recht op bescherming houdt meer in dan alleen een recht om niet teruggestuurd te worden. internationale en regionale verdragen geven asielzoekers en vluchtelingen ook recht op gezinsleven en huisvesting, en op ondersteuning bij het vinden van werk en maatschappelijke participatie.
http://www.vluchtelingenwerk.nl/standpunten/standpunt-over-mensenrechten.php

Gerelateerd
 • Collecte Amnesty International
  Amnesty International houdt in de week van 1 tot en met 7 maart haar jaarlijkse collecte. Tijdens deze (landelijke) collecte haalt Amnesty geld op dat wordt gebr
 • Human Rights Watch klaagt wantoestanden Cambodjaanse kledi..
  De rechten van werknemers in de Cambodjaanse textielfabrieken worden niet altijd gerespecteerd. Dat blijkt uit een rapport van mensenrechtenorganisatie Hum...
 • Veiligheidsraad zet mensenrechten Noord-Korea op de agenda
  De VN Veiligheidsraad gaat zich formeel buigen over de mensenrechtensituatie in Noord-Korea, ondanks de bezwaren van Chinese en Russische zijde. Het is voor zover bekend voor het eerst dat de Veiligheidsraad de mensenrechten in een land op de agenda zet.
 • Namibische president wint Afrikaanse leiderschapsprijs
  De prijs voor Afrikaanse leiders die veel hebben betekend voor de ontwikkeling van hun land werd in de afgelopen zes jaar maar twee keer uitgereikt. De leiderschapsprijs werd in 2007 in het leven geroepen door de Mo Ibrahim Foundation, vernoemd naar een filantroop van Soedanese afkomst. De stichting kent de prijs toe aan Afrikaanse staatshoofden die in de voorgaande drie jaar op democratische wijze zijn vertrokken, zich aan hun wettelijke termijn hebben gehouden en "exceptioneel leiderschap" hebben getoond.
 • Huiszoeking in jihadistenkringen Duitsland
  Meer dan tweehonderd Duitse politieagenten hebben dinsdag dertien huiszoekingen gedaan in een onderzoek naar terroristen in kringen van jihadisten.
 • Landen moeten internet met rust laten
  Landen moeten zich niet bemoeien met de basis van het internet. Dat is slecht voor het vertrouwen van burgers dat het internet vrij en open is en dus ook schadelijk voor de economie die op het internet is gebouwd. Dat schrijft de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) dinsdag in een advies.
 • Steun het werk van Amnesty International
  Arnhem - Zaterdag 21 februari is Amnesty International aanwezig met een informatiestand in de Bibliotheek Rozet.
 • Haperende economie drijft Aziatische reuzen in elkaars arm..
  De relatie tussen China, Japan en Zuid-Korea is ronduit ijzig, maar nu hun economie in het slop zit, lijken ze toch bereid samen te werken.
 • Koenders bekijkt verdere stappen na executie
  Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken bekijkt de komende dagen wat mogelijke vervolgstappen kunnen zijn tegen IndonesiŽ na de executie van de Nederlader Ang Kiem Soei. Dat zei de minister ... - Koenders bekijkt verdere stappen na executie Ang - Nieuws, Buitenland
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal