Vluchtelingen


mensenrechten.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Vluchtelingen
Amnesty
Vluchtelingen en asielzoekers, amnesty's inzet
http://www.amnesty.nl/mensenrechten/encyclopedie/vluchtelingen-en-asielzoekers-amnestys-inzet

Ifmsa
Ifmsa
http://www.ifmsa.nl/vereniging/werkgroepen/scorp.html

Igniswebmagazine
Mensenrechten voor vluchtelingen? | ignis webmagazine. meer en meer worden asielzoekers door rijke europese landen aan hun lot overgelaten. op de internationale dag van de rechten van de mens vraagt het vluchtelingenwerk van de jezuïeten jrs aandacht voor de rechten van de vluchteling.
http://www.igniswebmagazine.nl/artikel/176/Mensenrechten-voor-vluchtelingen

Occupydenhaag
Occupydenhaag
http://www.occupydenhaag.org/tag/geen-mensenrechten-voor-vluchtelingen

Raadvankerken
Raad van kerken in nederland - mensenrechten vluchteling
http://www.raadvankerken.nl/pagina/2154/mensenrechten_vluchteling

Smvi
Vluchtelingen | stichting mensenrechten vrienden
http://www.smvi.nl/vluchtelingen

Uaf
Uaf - actueel
http://www.uaf.nl/actueel

Vluchtelingenwerk
Standpunt over mensenrechten - vluchtelingenwerk nederland. een recht op bescherming houdt meer in dan alleen een recht om niet teruggestuurd te worden. internationale en regionale verdragen geven asielzoekers en vluchtelingen ook recht op gezinsleven en huisvesting, en op ondersteuning bij het vinden van werk en maatschappelijke participatie.
http://www.vluchtelingenwerk.nl/standpunten/standpunt-over-mensenrechten.php

Gerelateerd
 • Nederlanders blijven sparen ondanks lage rente
  Ondanks de lage rente blijven Nederlanders toch sparen. De spaarrekening blijkt voor velen 'een veilige' manier om meer greep te houden op de financiën.
 • 'Elke Afghaanse officier heeft mensenrechten geschonden'
 • Extremisme en andere moeilijke woorden
  Op de website van Pala verschijnt dezer dagen een meerdelig artikel van Dirk Barrez over de vraag ?welke kennis en misschien zelfs welke lessen we vooral moeten meenemen van het voorbije jaar?. Barrez is een toegewijde journalist en activist met het hart op de...
 • Dromen, en hoe je ze moet najagen
  ?I have a dream!?, een bekende uitspraak van een zeer slimme man genaamd Martin Luther King. Nu ging deze uitspraak over zijn droom waarin gelijke
 • Amnesty bekritiseert Koenders na verdediging bezoek Saudi-..
  Amnesty weerspreekt dat de Nederlandse regering de afgelopen periode "veel lof" heeft verdiend bij de mensenrechtenorganisatie. 
 • Tineke Strik op de Markt in Wageningen
  Met deweekkrant.nl bent u één klik verwijderd van het lokale nieuws. Of het nu gaat om een evenementen agenda, prikbord items of nieuwsfeiten, u treft ze zowel landelijk als lokaal aan. Via één klik bent u bij uw eigen huis-aan-huis krant en kunt u reageren op het (lokale) nieuws en eventueel uw eigen berichten, agendapunten, foto?s en video?s delen met anderen. Naast lokaal nieuws is er ook landelijke, thematische redactie in de vorm van wonen, werken, sport en autonieuws. Ook is iedere huis-aan-huis krant online te bekijken via het digitale archief. U kunt tevens uw eigen Weekkrant samenstellen zodat u anderen kunt voorzien van de informatie die u interessant vindt. Kortom; deweekkrant.nl is een landelijk netwerk van lokale nieuwssites die het de lezer mogelijk maakt om interactief contact te onderhouden met zijn eigen huis-aan-huiskrant.
 • VN-vrouwendocument 'zwakste in twintig jaar'
  De term 'mensenrechten' werd geschrapt in verschillende paragrafen in de tekst over vrouwenrechten, die door de Commission on the Status of Women van de VN om de vijf jaar wordt herzien. Gelijkheid van mannen en vrouwen heeft hierdoor een meer vrijblijvend karakter gekregen, aldus de boze ngo's. Van 9 tot 20 maart onderhandelen verschillende partijen over de herziening van de tekst.
 • Helsinki 1975 herhalen? Mits Poetin landsgrenzen gaat resp..
  Cookiewall
 • VN gaan onderzoek doen naar schendingen mensenrechten in G..
  De Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties stelt een onderzoek in naar mogelijke mensenrechtenschendingen in de Palestijnse gebieden. De focus zal daarbij vooral op de Gazastrook liggen. Dat heeft de Mensenrechtenraad van de VN vandaag bekendgemaakt. De commissie die het onderzoek gaat uitvoeren zal bestaan uit drie personen. Ontvoeringen tieners Het onderzoek gaat terug tot 13
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
8 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal